Дел од нашите активности се:

Сервисите кои ги развива ЗКПК КРВОДАРИТЕЛ се 

Пријавување на јубилејно дарување на крв

КРВОДАРИТЕЛ се залага за обезбедување на симболични подароци, како знак на благодарност  за членовите кои спасиле одреден број на животи. 

Барање за рефундирање на противправно наплатена партиципација

Доколку сметате дека Ви е наплатена партиципација за работа која е опфатена со актуелните бенефиции, пополнете го следниот формулар

Електронска верзија на членската картичка

Воведуваме потполна дигитализација на сите наши сервиси.
Вашата членска картичка, која носи попусти кај нашите партнери, е веќе достапна во електронска форма.

Нашите партнери

Овој дел е сеуште во изработка.

Стани дел од нашиот колектив.

Контакт

[contact-form-7 id="71" title="Contact form 1"]